FISKALNI UREĐAJI

Pred vama je otvaranje firme? Potrebna vam je nova fisklana kasa? Pitate se gde u Beogradu kupiti fiskalnu kasu? Zanima vas možda polovna fiskalna kasa ili fisklani štampač? Brine vas zamena postojeće fiskalne kase za novu fiskalnu kasu ili fiskalni štamač? Muči vas fiskalizacija odnosno defiskalizacija? Očekuje vas ubacivanje artikala u kasu? Potreban vam je ovlašćeni servis za fisklane kase? Potreban vam je tehnički pregled fiskalne kase?

BoX4IT – pravi odgovor na sva Vaša pitanja! Tačno je da smo novi ovlašćeni servis fisklanih kasa. Ali se sa vama preko servisa Orcinus ORKA DOO znamo već dvadeset i više godina. Orcinus ORKA DOO neće prestati da postoji ali se više neće baviti prodajom i servisiranjem fisklanih uređaja. Zato smotu mi da vam kao njeni bivši serviseri ponudimo veliki izbor fiskalnih kasa, odnosno fiskalnih štampača. Kase štampači, fiskalizacija i defiskalizacija, Servisiranje i tehnički pregledi. Baterije za fisklane kase, fioka za novac, barkod čitač… Jesmo novi na tržištu, ali iza nas je dugogodišnje iskustvo i saradnja sa renomiranim proizvođačima (HCP i GENEKO) čiji vam kompletan asortiman fiskalnih kasa odnosno štampača možemo ponuditi uz najpovoljnije cene u gradu.

Stručnost i brzina su vrline kojima se ponosimo, a pored prodaje fiskalnih urđaja, odnosno dodatne opreme nudimo vam i sve druge prateće usluge.  Detaljnije o njima pogledajte u našem cenovniku.

 HCP fiskalni uređaji    Geneko fiskalni uređaji