Laptop servis

 

Zašto izabrati naš BoX4IT laptop servis?

  1. Zato što se naš BoX4IT tim trudi da brzo i povoljno popravi vaš laptop računar.
  2. Zato što nabavljamo najkvalitetnije računarske komponente po najpovoljnijim cenama.
  3. Zato što će naš BoX4IT tim vaš laptop računar u potpunosti pregledati, testirati i predočiti vam sve njegove potencijalne probleme i nedostatke.
  4. Zato što vas kod nas čeka besplatna dijagnostika.
  5. Zato što će, ukoliko niste u mogućnosti da dođete kod nas, naš BoX4IT tim doći kod vas, uzeti vaš laptop računar, popraviti i vratiti u roku od 24h!
  6. Zato što vam nudimo sve na jednom mestu za vaš laptop računar.

 

Šta  vam nudi BoX4IT laptop servis?

Instalacija operativnog sistema laptop računara

Čišćenje laptop računara od virusa

Čuvanje i vraćanje podataka na laptop računaru

Popravka matične ploče laptop računara

Popravka punjača laptop računara

Popravka ekrana laptop računara

Ugradnja i zamena procesora, RAM memorije, grafičke kartice

Kako popraviti laptop računar?

Ako tražite odgovor na ovo pitanje, dovoljno je samo da kontaktiratjte BoX4IT ekipu i rešićete sve probleme koje vaš laptop računar ima, a ujedno i vi zbog njega. Dozvolite iskusnom timu inženjera i servisera da detaljno pregledaju, dijagnostikuju kvar i naravno poprave vaš laptop računar. Nama nije bitno da li vaš laptop računar ima problem softverske ili hardverske prirode. Nama je jedino bitno da je posle naše intervenicje vaš računar potpuno ispravan i funkcionalan, a da ste vi zadovoljni brzinom i kvalitetom naših usluga, odnosno ispravnošću vašeg račuanara.  

Šta vaš računar može da očekuje od BoX4IT ekipe?

Instalacija operativnog sistema laptop računara

Operativni sistem (OS) je softverski deo računara, koji u suštini predstavlja korisnički interfejs, odnosno radno okruženje korisnika koji upravlja procesima i datotekama jednog računara. Osim toga operativni sistem omogućava pokretanje drugih računarskih programa kao što su Microsoft Office, Photoshop, AutoCad, Ilustrator,  ili internet pretraživača kao što su Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, Opera ili Google Chrome. Tri najzastupljenija operativna sistema koja se koriste na laptop računarima su Microsoft Windows (Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10) Linux i Mac OS. BoX4IT tim će za vas u najkraćem mogućem roku  instalirati ili pak popraviti bilo koji od navedenih operativnih sistema uz besplatnu instalaciju osnovnog pratećeg paketa programa za korišćenje i funkcionisanje računara.

Čišćenje laptop računara od virusa

Virus je računarski program koji se najčešće preko interneta ili putem mejla, ali uvek bez vašeg znanja,  instalira u vašem računaru sa ciljem izvršavanja određenih zadataka. Virusi mogu usporiti ili potpuno blokirati rad  vašeg računara, odnosno zloupotrebiti ili zaključati podatke koji se na njemu nalaze.  Ne tako retko, hakeri (ljudi koji prave i kontrolišu viruse) za otključavanje zaključanih fajlova i datoteka umeju da traže velike količine novca.  Da ne biste došli u takvu situaciju neophodno je da na svom računaru kao prvi stepen zaštite od virusa imate instaliran i redovno ažuriran antivirusni program, npr. Avast, Microsoft Security Essentials, Avira, AVG, ESET Nod32, Norton, Kaspersky. Veliki plus kada je u pitanju zaštita računara od virusa je i licenciran operativni sistem, odnosno licencirani programi koji se koriste za kreiranje i obradu podataka.  BoX4IT tim je tu da vam pomogne da na vašem računaru instalirate  i ažurirate antivirusni program. Takođe možemo proveriti ispravnost postojećeg antivirusa i izvršiti njegovo ažuriranje, kao i ćišćenje operativnog sistema i fajlova zaraženih virusima.

Čuvanje i vraćanje podataka na laptop računaru

Da li ste nekada zbog kvara na računaru ostali bez najdražih slika ili fajlova i datoteka? Zato je tu BoX4IT tim. Nudimo vam bezbedno čuvanje vaših fajlova i datoteka, pravljenje backup kopija, ali i vraćanje izgubljenih i obrisanih slika i fajlova sa računara.

Popravka matične ploče laptop računara

Na matičnu ploču laptop računara povezuju se sve ostale komponete (procesor, RAM memorija, HDD, napajanje, grafička karta, tastatura, miš, monitor). Ako vam je matična ploča u kvaru, vaš laptop računar jednostavno neće ni raditi.  Prisutni su i manji kvarovi na matičnoj ploči koji mogu da dovedu do nefunkcionisanja određenih komponenti računara. Npr. možete ostati bez zvuka ili bez funkcionalne tastature, ili pak bez slike na ekranu. Kvarovi na matičnoj ploči, često mogu da dovedu do kvara svih komponenti koje su na nju povezane. BoX4IT tim vam usled kvara nudi brzu i besplatnu dijagnostiku, a tu je i popravka kvara na matičnoj ploči. Ukoliko se ne može popraviti, tu je i zamena matične ploče na laptop računaru.

Popravka ekrana laptop računara

Imate problem sa ekranom na laptop računaru? Ekran neće da se uključi? Lampica na laptopu svetli ali slike na njemu nema? Ako vam je potrebna brza i jeftina dijagnostika kvara ekrana laptopa i popravka monitora laptop računara, pozovite BoX4IT tim. Nudimo vam brz i efikasan servis ekrana laptopa svih brendova i veličina.

Neke od komponenti poput RAM memorije i procesora (CPU) se jednostavno ne mogu popraviti, ili se kao u slučaju HDD-a ili grafičke kartice njihova popravka ne isplati. Zato vam BoX4IT tim nudi njihovu brzu zamenu novim ili polovnim komponentama po veoma pristupačnim cenama i uz odgovarajuću garanciju. Takođe vam možemo ponuditi i veliki broj različitih rezervnih delova za laptop računare.