Izrada web sajtova

Detaljno analiziramo vaš biznis i vašu konkurenciju, odnosno vaš i njihov digitalni nastup na tržištu. Dizajniramo i pravimo moderan i funkcionalan web sajt kako bi smo vaš digitalni nastup podigli na jedan novi, viši nivo, i kako bi smo vaše poslovanje, odnosno vaš brend što bolje pozicionirali na inernetu i učinili ga prepoznatljivim.

Da li vam je potreban web sajt? Pitanje koje sebi nikako ne smete da postavite. Nekada je bilo dovoljno imati lep lokal, uplatiti reklamu u novimana ili mali oglas na TV-u, odnosno radiu. Danas je došlo vreme kada svaki brend, odnosno biznis jednostavno mora da ima svoj web sajt na internetu,  jer u suprotnom rizikuje svoj opstanak.

Box4IT Izrada web sajtova 

Vaš web sajt je prosto rečeno glavno odredište svih vaših potencijalnih kupaca. On vam pruža mogućnost da na neograničenom geografskom prostoru svima ispričate priču o vama i vašem biznisu, proizvodima ili uslugama. Web sajt vas prezentuje kao modernu profitabilnu kompaniju koja ulaže u svoje poslovanje i čini vaš biznis i sve neophodne informacije o njemu dostupnim 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Web sajt vam omogućava domet do klijenata koji ne žive u vašem gradu ili zemlji i tako donosi mogućnosti za proširenje vašeg biznisa na različitim geografskim lokacijama. Donsi vam uštedu vremena jer uz samo par klikova, u bilo kom trenutku, možete izmeniti vašu ponudu. Web sajt vašim klijentim daje mogućnost da u bilo kom trenutku, na bilo kom uređaju saznaju sve o vama i vašem poslovanju. Zahvaljujući Google analitycs alatima, web sajt vam daje mogućnost da analizirate njegovu  posećenost i saznate više detalja o svojim aktuelnim i potencijalnim kupcima. Web sajt vam daje mogućnost otvaranja online prodavnice sa mogućnošću plaćanja vaših proizvoda i usluga putem interneta.

BoX4IT tim ima za cilj da vama i vašim klijentima obezbedi moderan i funkcionalan web sajt. Zato smo tu da učinimo sve i budemo vaš partner u osvajanju novih tržišta, a ovo su suluge koje vam nudimo:

  • Izrada web sajtova
  • Održavanje web sajta
  • Redizajn web sajta
  • Izrada WordPress web sajtova
  • Izrada internet prodavnica
  • Responsive web dizajn
  • Održavanje web sajta
 

Redizajn web sajta

Dizajn i funkcionalnost web sajta su osnova moderne i pre svega dobre web prezentacije vašeg biznisa, odnosno vaše kompanije. Možete biti prvi na Google-u, ali ako vam je sajt nefunkcionalan, neažuran i nepregledan, vaš potencijalni klijent će otići sa njega posle smao par sekundi. Zato smo tu mi da detaljno analiziramo funkcionalnost i preglednost i da vam pomognemo da promenite dizajn i funkcinalnost vašeg postojećeg websajta.

 

Izrada WordPress web sajtova

Postoje mnogi prgramski jezici i alati za izradu web sjatova, ali WordPress definitivno predstavlja jedan od nazastupljenijih i najpopularnijih CMS sistema za izradu web sajtova. WordPress CMS sistem donosi razne prednosti, koje se ogledaju u lakoći održavanja, izmene i dodavanje sadržaja na sajt. Tu je i lako povezivanje sa društvenim mrežama, mogućnost lakog dodavanja online shoop-a. BoX4IT tim vam pored izrade i odžavanja web sajta u ovom CMS sistemu nudi mogućnost izrade i obuke za samostalno održavanje web sajta izrađenog u CMS sistemu WordPress.

Izrada internet prodavnica

Dobrodošli u eru digitalizacije! Pravi je i ujedno poslednji trenutak da svoj biznis, odnosno prodaju preselite na internet. BoX4IT tim je tu da za vas projektuje i izradi kompletno rešenje za pokretanje internet prodavnice. Jedan od najpopularnijih CMS sistema za izradu internet prodavnice je Shopify CMS sistem, ali smo spremni da salušamo sve vaše zahteve, uradimo analizu i ponudimo i realizujemo najbolje rešenje za vašu internet prdavnicu.

Responsive web dizajn

Neka vaš web sajt bude prisutan na svim ekranima. Omogućite vašim aktuelnim i potencijalnim klijentima da vas posete preko mobilnog telefona, tableta, računara ili čak smart televizora. Responsive web dizajn je sastavni deo izrade i dizajna svih naših web sajtova.

 

Održavanje web sajta

Održavanje web sajta predstavlja jednako važan posao kao i sama izrada sajta. Jednostavno sajt mora da bude živa stvar. Dok vaš sajt “spava”, poješće ga sajt vaše konkurencije. Klijenti često nisu svestni ove činjenice. Zato je tu BoX4IT tim da sve detaljno analizira, ažurira i dopuni. Nudimo vam bakcup web sajta, ažuriranje, obradu slika i generisanje kontenta za web sajt.

 Zašto izabrati naš BoX4IT tim za izradu i održavanje web sajta? 1. Zato što se naš BoX4IT tim trudi da brzo i jeftino dizajnira i izradi, odnosno modernizuje vaš postojeći web sajt. 2. Zato što za vas radimo registraciju domena i iznajmljivanje hostinga. 3. Zato što za vas dizajniramo i izrađujemo logotip vaše kompanije, kao i izradu i obradu svih neophodnih slika za vaš web sajt. 4. Zato što za vas istražujemo vaš projekat, odnosno biznis, kako bi smo apsolutno razumeli vaše potrebe i dali besplatan predlog dizajna vašeg web sajta. 5. Zato što radimo kompletnu SEO optimizaciju vašeg web sajta. 6. Zato što ćemo vaš web sajt povezati sa društvenim mrežama i Google analitycs alatima. 7. Zato što vam nudimo responsive dizajn za vaš sajt, vodimo računa o bezbednosti i brzini učitavanja vašeg sajta. 8. Zato što istražujemo i analiziramo vašu konkurenciju kako bi smo vas izdvojili i bolje pozicionirali na internetu. 9. Zato što pre puštanja vašeg web sajta testiramo njegovu funkcionlanost i bezbednost. 10. Zato što vam nudimo sve na jednom mestu za vaš web sajt

Ne dozvolite da vas digitalizacija čeka, pozvite nas da je združenim snagama uradimo!