BoX4IT kontakt

BoX4IT kontakt? Zašto nas izabrati i kontaktirati?

Kontakt

Zašto izabrati BoX4IT?

Zato što je BoX4IT tim iskusnih inženjera, dizajnera, marketara i servisera dostupan i posvećen svojim klijentima 24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Zato što vam BoX4IT nudi sve IT usluge na jednom mestu!

Adresa

Bulevar kralja Aleksandra 389, 11050 Zvezdara, Beograd

Telefoni

Prodaja

E-mail

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 08:30h do 16:00h

  BoX4IT – IT ZA SVE i SVE ZA IT!

  Zašto izabrati BoX4IT?

  Zato što je BoX4IT ovlašćeni prodavac i  servis eFiskalnih  uređaja, koji vam nudi kompletan asortiman softvera za eFakture i eFiskalizaciju kao i eFiskalnih uređaja i prateće opreme (Telpo, Teron i INT Raster, Imin, Birch) kao i njihovo servisiranje i održavanje od strane iskusnih servisera po najpovoljnijim cenama u gradu.

  Zato što vam BoX4IT nudi brz i jeftin servis računara i štampača, kao i povoljne cene računarskih komponenti. Ukoliko štampač, desktop ili laptop računar servisirate kod nas, čeka vas besplatna dijagnostika, kao i svaka peta besplatna instalacija operativnog sistema.

  Zato što vam BoX4IT nudi dizajn, izradu i održavanje LAN mreža, projektovanje i postavljanje alarmnih sistema, kao i sistema za video nadzor.

  Zato što vam BoX4IT nudi dizajn, izradu i održavanje web sajtova, obradu slika i video materijala, pisanje blogova, kreiranje sadržaja i vođenje profila na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i Google kampanje (digitalni marketing).