Digitalni marketing

Obratite se Vašoj  ciljnoj grupi savremenim kanalima kao što su plaćena Google pretraga, Facebook i Instagram. Smanjićemo cenu klika, unapredićemo pozicioniranost oglasa i remarketingom podstaći korisnike da se vrate na Vaš sajt. Uz istraživanje tržišta, podešavanje naloga i implementaciju Facebook pixela, napravićemo važan temelj za praćenje i optimizaciju kampanja za najbolje rezultate.

Box4IT Digitalni marketing
Šta je internet marketing?

Internet marketing, digitalni marketing, digitalni nastup, social marketing… Sve su to imena za skup, odnosno miks marketing strategija i digitalnih alata pomoću kojih se za jako krato vreme vaša kompanija, usluga ili proizvod mogu predstaviti i ponuditi potencijalnim kupcima putem interneta i društvenih mreža. Možemo reći da je digitalni marketing oblik direktnog marketinga, što u prevodu znači targetiranje ciljnih grupa (obraćanje potencijalnim kupcima koji su na osnovu svojih interesovanja i ponašanja na intenetu targetirani kao vaši potencijalni klijenti, odnosno kupci).

Facebook Ads
Planiranje, puštanje, praćenje i optimizacija reklame na Facebook-u. Facebook reklame su jako moćno marketing oružje pomoću kog možete podići svest o vašem brendu, ili ponuditi svoje usluge i proizvode tačno željnoj ciljnoj grupi. Ciljnu grupu za vaš proizvod možete odrediti na osnovu interesovanja koja vaši potencijalni klijenti imaju na Facebook-u, pola, godina, obrazovanja, bračnog stanja ili pak geografske lokacije na kojoj žive ili koju posećuju. Facebook vam nudi i mogućnost kreiranja internet prodavnice, u kojoj svi korisnici koji vide vaš oglas na Facebook-u samo jednim klikom mogu i da kupe vaš proizvod ili uslugu. Osim reklama i kampanja na Facebook-u, BoX4IT tim vam nudi i profesionalno vođenje Facebook fan stranice vaše kompanije ili brenda. To podrazumeva pronalaženje, izradu i obradu odgovarajućih slika, odnosno pisanje tekstova za vaše objave na denvnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Takođe vam nudimo i kreiranje i promociju Facebook eventa, saradnju sa influencerima, organizaciju i sporovođenje nagradnih igara, a sve u cilju popularizacije i promocije vašeg brenda i boljeg pozicioniranje od vaše konkurencije.

 

Instagram Ads
Planiranje, puštanje, praćenje i optimizacija reklame na Instagramu-u. Instagram reklame su takođe jako moćno marketing oružje jako slično Facebook-u, ali ima i svojih prednosti u odnosu na Facebook. Način targetiranja ciljnih grupa je maltene identičan onom na Facebook-u, ali moramo napomenuti da Facebook i Instagram imaju dva poptuno različita algoritma za rad. BoX4IT tim vam baš kao i za Facebook nudi profesionalno vođenje Instagram fan stranice vaše kompanije ili brenda. Analizu i izbor odgovarajućih hashtagova.

Google AdWords

Gde su Facebook i Instagram, tu je i Google. Slobodno možemo da kažemo da je od njega sve i krenulo. Cela priča oko Google AdWords-a bazira se na ključnim rečima. Naime, dobro izabrane ključene reči i dobro podešena Google reklama za vrlo malo uloženog novca može doneti više nego odlične rezultate. Baš kao i kod Facebook-a, odnosno Instagrama sve se svodi na targetiranje određene ciljne grupe, odnosno prikazivanje vaše reklame korisniku interneta koji je vaš potencijalni kupac. Kada je u pitanju oglašavanje na Google-u, BoX4IT tim vam nudi analizu i pomoć pri odabiru, odnosno pravilnom kreiranju ciljne grupe, kompletnu obradu teksta, slika i puštanje, odnosno optimizaciju kampanje.

 

SEO optimizacija

SEO optimizacija, vrlo važan faktor u svetu digitalnog, odnosno internet marketinga. SEO optimizacija vam omogućava da bez plaćanja reklama i kampanja zauzmete dobru poziciju na internet pretraživačima, i taj način prestignete svoju konkurenciju. SEO optimizacija je još jedan način da dođete do novih klijenata i povećanja svoje zarade. Još jedna od prednosti SEO optimizacije se ogleda u tome da je ovo dugoročno rešenje. Primera radi, kampanja koju pokrenete ima svoj period trajanja, što kod SEO optimizacije nije slučaj.

 

U okviru SEO optimizacije, možemo vam ponuditi istraživanje i analizu ključnih reči, odnosno detaljno istraživanje i analizu konkurencije. Naravno, tu su i ON PAGE SEO OPTIMIZACIJA, odnosno OFF PAGE SEO OPTIMIZACIJA.

 

Zašto izabrati naš BoX4IT tim za digitalni nastup na internetu?
1. Zato što se naš BoX4IT tim brzo i efikasno planira, prati i optimizuje reklame na Google-u.
2. Zato što se naš BoX4IT tim brzo i efikasno planira, prati i optimizuje reklame na Facebook-u i Instagramu.
3. Zato što se naš BoX4IT tim odlično barata ključnim rečima i Google analitycs alatima.
4. Zato što za vas pripremamo sav potreban content i vršimo obradu svih neophodnih slika za kampanje, kanale na društvenim mrežama i web sajtove.
5. Zato što istražujemo i analiziramo vašu konkurenciju kako bi smo vas izdvojili i bolje pozicionirali na internetu, odnosno na društvenim mrežama.
6. Zato što ćemo za vas pronaći odgovarajućeg influencera i pomoći u realizaciji saradnje sa njjim.
7. Zato što ćemo podići svest o vašem brendu.
8. Zato što ćemo vaše proizvode ponuditi baš onim ljudima koji ih ustvari i traže putem interneta.
9. Zato što ćemo za vas, odnosno vaše proizvode i usluge targetirati odgovarajuću ciljnu grupu.
10.Zato što vam nudimo sve na jednom mestu za digitalni nastup.