Web dizajn

Šta je web dizajn?

Web dizajn se može definisati i kao proces rađanja ideja, idejnih rešenja i njihovog estetskog uređivanja i postavljanja u celinu zvanu web sajt, a sve u cilju pronalaženja novih potencijalnih klijenata i korisnika i njihovog lakog i jednostavnog snalaženja prilikom pregleda sadržaja na pomenutom web sajtu. Ako ste ovde, znači da ste nas pronašli. Ako ste lako snašli na našem web sajt-u, javite se da i vama dizajniramo i napravimo jedan!

icon png

Izrada web sajtova

Detaljno analiziramo vaš biznis i vašu konkurenciju, dizajniramo,izrađujemo i po potrebi održavamo moderan i funkcionalan web sajt. HTML, CSS, PHP, WordPress, Shopify, SEO.

BoX4IT – IT ZA SVE i SVE ZA IT!

icon png

Grafički dizajn

Ako vam je potrebno kreiranje vizuala, obrada fotografije za web sajt ili društvene mreže, izrada vizit karti, loga, banera ili flajera, budite slobodni da nas kontaktirate.

icon png

Digitalni marketing

Obratite se vašoj ciljnoj grupi savremenim kanalima kao što su plaćena Google pretraga, Facebook i Instagram, Linkedin. Smanjićemo cenu klika, unapredićemo pozicioniranost oglasa i remarketingom podstaći korisnike da se vrate na vaš sajt.

Dodatne usluge

Kod nas možete kupiti domen i obezbediti web hosting za svoj sajt. U ponudi su svi domeni i različiti hosting paketi.

Šta je domen?

Najprostije rečeno domen je vaše ime i prezime (mada ga u praksi tumače kao vašu adresu) na internetu. Uzmimo kao primer našu firmu, BoX4IT i naš domen www.box4it.rs.

Šta je hosting?

Ako smo rekli da je domen ime, odnosno adresa, onda je web hosting vaša kuća, ili bolje rečeno vaš plac na internetu, na kom je postavljena vaša kuća (čitaj sajt).