Poslovni softver Logik

Ako su vam potrebna softverska rešenja za eFiskalizaciju, odnosno program za vođenje poslovanja malih i srednjih preduzeća, na pravoj ste adresi! Naš dugogodišnji partner Logik poslovna rešenja d.o.o. iz Niša vam nudi sertifikovan i pouzdan program za vođenje celokupnog poslovnja, kompletnu evidenciju o vašoj maloprodaji ili veleprodaji, i sve to na jednom mestu. Uz ovaj softver ćete u svakom trenutku imati brz i jednostavan uvid u svaki segment vašeg poslovanja. Idelano rešenje za kafiće  i restorane (grafički prikaz stolova), odnosno razne tipove maloprodajnih uređaja.

Fleksibilan 98%

Pouzdan 99%

Service Image

Logik Firma

Pogram za praćenje poslovanja malih i srednjih preduzeća.

Service Image

Logik Kasa

Program za maloprodaju (sertifikovan eFiskalni fiskalni uređaj).

U pitanju su sertifikovana (efiskalizacija i eFakture) modularna softverska rešenja, jednostavna za upotrebu i nadogradnju prema zahtevu korisnika. Uz nesmetan rad na više računara unutar lokalne mreže, postoji i mogućnost povezivanja udaljenih lokacija (filijala/poslovnica/magacina) putem interneta, što daje mogućnost centralizovane administracije čak i kada su filijale kontinentalno udaljene jedna od druge.

Logik kasa

Kompjuterski program za praćenje rada u maloprodaji (odobreni elektronski fiskalni uređaj). Program je u potpunosti prilagođen svim vrstama maloprodaje i ugostiteljstva i u svakom trenutku omogućava uvid u stanje zaliha i ostvareni dnevni pazar.

Izveštaji

U svakom trenutku možete pregledati izveštaje o prodaji, trenutnom stanju zaliha, itd.

Na osnovu ovih izveštaja možete planirati nabavku i pratiti prodaju. Svi ovi izveštaji, zajedno sa svim pojedinačnim računima, se arhiviraju na nivou dana.

Evidencija partnera

Kasa Partneri je još jedan dopunski program koji se nalazi u standardnom paketu. Program vodi evidenciju o Vašim partnerima (kupcima i dobavljačima). U svakom trenutnu možete videti saldo sa partnerima, proknjižiti uplatu ili videti generalije za konkretnog partnera.

Knjigovodstvo

Uz sam program za vođenje maloprodaje isporučuje se i dodatna aplikacija Kasa Dokumenti za dokumente iz domena knjigovodstva: kalkulacije, nivelacije, fakture i profakture, interne dostavnice, gotovinske račune, … Svaki proknjiženi dokument će ažurirati bazu podataka na računaru ali i artikle (nazive, cene, …) u samom fiskalnom uređaju. Akcije su u najvećoj mogućoj meri automatizovane, pa se izborom virmanskog načina plaćanja u programu Kasa automatski kreira faktura u programu Kasa Dokumenti, spremna za štampanje na alternativnom A4 štampaču, snimanje u PDF ili HTML format ili direktno slanje faksom.

Fleksibilno i prilagodljivo rešenje 100%

Logik Firma

Kompjuterski program za kompletnu podršku u praćenju poslovanja malih i srednjih preduzeća. Program organizuje celokupnu poslovnu evidenciju na jednom mestu i omogućava Vam brz i jednostavan uvid u svaki segment Vašeg poslovanja.