Besplatan SSD od 256 GB uz instalaciju operativnog sistema!

Besplatan SSD od 256 GB uz instalaciju operativnog sistema!

Naš servis računara BOX4IT pruža usluge popravke i servisiranja, odnosno održavanje svih vrsta računara.

Od 1. juna 2023. godine, svakom korisniku (pravno lice) koji kod nas obavi instalaciju operativnog sistema Windows ili Linux poklanjamo potpuno novi SSD od 256 GB! SSD (Solid State Drive) je najnovija tehnologija skladištenja podataka koja pruža značajno brže učitavanje, poboljšanu pouzdanost i veću efikasnost u radu vašeg računara.

Ova akcija je naš način da vam pokažemo koliko nam je stalo do vašeg zadovoljstva i da vam omogućimo najbolje moguće iskustvo. Naš stručni tim servisera sa dugogodišnjim iskustvom pružiće vam besprekoran servis i profesionalno obaviti instalaciju operativnog sistema. Bilo da vam je potreban Windows ili Linux, mi ćemo se pobrinuti da sve funkcioniše besprekorno. Takođe možemo vam uraditi i backup podataka sa starog sistema.

Besplatan SSD

Ne propustite ovu izuzetnu priliku da unapredite performanse svog računara i dobijete potpuno novi SSD od 256 GB!

Iskoristite ovu sjajnu ponudu i doživite neverovatno brzo učitavanje, veću efikasnost i pouzdanost svog računara. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i s ponosom ćemo unaprediti vaše iskustvo sa našim uslugama.

Kontaktirajte nas putem telefona 0658783273, Email adrese prodaja@box4it.rs ili posetite naš servis na adresi Bulevar kralja Aleksandra 469D, 11050 Zvezdara, Beograd. Naš stručni tim sa zadovoljstvom će vam pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Spisak svih naših IT usluga možete pogledati ovde.

BoX4IT – IT ZA SVE i SVE ZA IT!