BoX4IT - IT ZA SVE i SVE ZA IT!

BoX4IT – IT ZA SVE i SVE ZA IT! Pitate se ko smo mi? Mi smo BoX4IT – ekipa, ili bolje rečeno tim iskusnih inženjera, dizajnera, marketara i servisera računara i fiskalnih uređaja. Servis je klijentima dostupan i posvećen  24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.…

BoX4IT - IT ZA SVE i SVE ZA IT!

 

Iz prethodne rečenice naziru se konture naše misije. Mi jednostavno želimo da vam naša ponuda uvek bude dovoljno ekonomična i maksimalno kvalitetna. Stručni smo i motivisani da vam pružimo brzu i kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama u gradu. Želimo da uz naše usluge raste kvalitet i obim vašeg poslovanja. Jednostavno rečeno, uz vaš rast, doćiće i naš. Zato se nadamo da ćemo zajedničkim snagama doprineti međusobnom rastu i poboljšanju kvaliteta usluga koje nudimo našim klijentima i društvenih potreba u globalu. 

Što se tiče naše vizije, budite sigurni da ćemo se truditi da postanemo sinonim za IT kompaniju, koji će iz dana u dan postavljati nove i više standarde na polju IT servisa i usluga. Želimo da pratimo svetske trendove, kreiramo i implementiramo najnovija IT rešenja, i budemo vaš najpouzdaniji IT partner u Srbiji.

BoX4IT – IT ZA SVE i SVE ZA IT!

Možemo vam ponuditi  brz i povoljan servis računara i štampača. Povoljne cene računarskih komponenti. Ukoliko štampač, desktop ili laptop računar servisirate kod nas, čeka vas besplatna dijagnostika.

Pored servisa računara, možemo se pohvaliti i licencom ovlašćenog servisa fiskalnih uređaja HCP i GENEKO. Možemo vam ponuditi kompletan asortiman fiskalnih uređaja, softvera i prateće opreme za mala i srednja preduzeća. Kompletno servisiranje i održavanje od strane iskusnih servisera po najpovoljnijim cenama u gradu.

BoX4IT vam takođe nudi kompletan dizajn, izradu i održavanje LAN mreža.  Projektovanje i postavljanje alarmnih sistema, kao i sistema za video nadzor.

BoX4IT pored dizajna LAN mreža nudi i usluge na polju grafičkog dizajna.  Izradu i održavanje web sajtova, obradu slika i video materijala. Pisanje blogova, kreiranje sadržaja i vođenje profila na društvenim mrežama.  Facebook, Instagram i Google kampanje (digitalni marketing).

BoX4IT – IT ZA SVE i SVE ZA IT!