BoX4IT tim vam nudi projektovanje, realizaciju, i održavanje tehničkih sistema zaštite. Najsavremenija oprema najpoznatijih svetskih proizvođača po najpovoljnijim cenama. Alarmni sistemi, kao i sistemi za video nadzor koji se mogu realizovati u objektima različitih namena, od najmanjih poslovnih i stambenih prostora, do velikih poslovnih centara, banaka, obrazovnih ustanova i magacinskih prostora.

Pored alarmnih i sistema za video nadzor, možemo vam ponuditi, projektovanje, realizaciju i kompletno održavanje LAN mreža, odnosno WLAN mreža,  ostale sisteme kao što su sistemi kontrole pristupa, rampe i automatizacija kapija, sistemi ozvučenja, integraciju sistema.

Trudimo se da svojim znanjem i iskustvom, kvalitetnim projektovanjem i montažom  uz izbor kvalitetne opreme obezbedimo visoku pouzdanost i kvalitet svih navedenih usluga.

1. Zato što se naš BoX4IT tim trudi da brzo i jeftino projektuje i realizuje vašu LAN mrežu.
2. Zato što za vas kod nas čeka kvalitetna aktivna i pasivna mrežna oprema po najpovoljnijim cenama.
3. Zato što će naš BoX4IT tim vašu LAN mrežu detaljno pregledati, testirati i predočiti vam sve njene potencijalne probleme i nedostatke.
4. Zato štvam nudimo Firewall rešenja za zaštitu lan mreže.
5. Zato vam nudimo održavanje postojeće računarske mreže.
6. Zato što vam nudimo održavanje mrežnih servisa i instalaciju servera (file, FTP, mail-server…).
7. Zato što vam nudimo sve na jednom mestu za vašu LAN mrežu, koja će zahvaljujući nama biti brza, pouzdana i zaštićena.

Related Posts