Koristite svoj računar udobno i precizno pomoću tastature i miša. Oni su dostupni zasebno ili kao zajednički set, tako da možete izabrati između prenosivih, bežičnih i ergonomskih tipova dizajna da radite neometano gde god da Vam zatrebaju.
Dok smo se ranije oslanjali na memoriju ugrađenu u naše računare i laptopove, sada imamo više opcija. Eksterni hard diskovi se priključuju preko USB-a radi brzih transfera čak i najvećih datoteka.
USB fleš diskovi su vrhunsko sredstvo u prenosivom skladištenju podataka. Dovoljno mali da se uklope kao privezak za ključeve, ali uz dovoljno memorijske snage kako biste uvek imali rezervnu kopiju svojih bitnih podataka, oni su idealni za rad, igru, studiranje i još mnogo toga dok ste u pokretu.

Jedan od najčešćih korišćenih perifernih uređaja je štampač. BoX4IT vam nudi veliki izbor različitih brendova štampača i multifunkcijskih uređaja sa mogućnošću štampanja i skeniranja kako bismo zadovoljili sve Vaše potrebe. Potrebno je da odlučite da li želite laserski štampač ili ink jet štampač koji može biti samostalni ili multifunkcijski uređaj.

 

    Periferije i eksterni uređaji

    Štampači i skeneri


    Vaše kontakt informacije