Pitate se ko smo mi?

Mi smo BoX4IT – ekipa, ili bolje rečeno tim iskusnih inženjera, dizajnera, marketara i servisera računara i fiskalnih uređaja.  Dostupni smo i posvećeni svojim klijentima 24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Poslednjih par godina smo dosta učili, vredno radili i prikupljali dragoceno iskustvo. Servisirali smo i prodavali računare i  fiskalne uređaje. Dizajnirali smo, izrađivali i održavali web sajtove, bavili se digitalnim marketingom. Projektovali, puštali i održavali LAN mreže. Posle par godina rada u drugim kompanijama, rešili smo da pokrenemo svoju priču. Okupili smo se i stvorili jedan vredan i iskusan tim, BoX4IT tim! Ideja našeg tima je da vam ponudi sve IT suluge na jednom mestu

Iz prethodne rečenice naziru se konture naše misije. Mi jednostavno želimo da vam naša ponuda uvek bude dovoljno ekonomična i maksimalno kvalitetna. Stručni smo i motivisani da vam pružimo brzu i kvalitetnu uslugu po najpovoljnijim cenama u gradu. Želimo da uz naše usluge raste kvalitet i obim vašeg poslovanja. Jednostavno rečeno, uz vaš rast, doćiće i naš. Zato se nadamo da ćemo zajedničkim snagama doprineti međusobnom rastu i poboljšanju kvaliteta usluga koje nudimo našim klijentima i društvenih potreba u globalu. 

Što se tiče naše vizije, budite sigurni da ćemo se truditi da postanemo sinonim za IT kompaniju, koji će iz dana u dan postavljati nove i više standarde na polju IT servisa i usluga. Želimo da pratimo svetske trendove, kreiramo i implementiramo najnovija IT rešenja, i budemo vaš najpouzdaniji IT partner u Srbiji.

BoX4IT – IT ZA SVE i SVE ZA IT!

Možemo vam ponuditi  brz i povoljan servis računara i štampača, kao i povoljne cene računarskih komponenti. Ukoliko štampač, desktop ili laptop računar servisirate kod nas, čeka vas besplatna dijagnostika.

Pored servisa računara, možemo se pohvaliti i licencom ovlašćenog servisa fiskalnih uređaja HCP i GENEKO. Možemo vam ponuditi kompletan asortiman fiskalnih uređaja i prateće opreme ova dva proizvođača, kao i njihovo kompletno servisiranje i održavanje od strane iskusnih servisera po najpovoljnijim cenama u gradu.

BoX4IT vam takođe nudi kompletan dizajn, izradu i održavanje LAN mreža, projektovanje i postavljanje alarmnih sistema, kao i sistema za video nadzor.

BoX4IT pored dizajna LAN mreža nudi i usluge na polju grafičkog dizajna, izradu i održavanje web sajtova, obradu slika i video materijala, pisanje blogova, kreiranje sadržaja i vođenje profila na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i Google kampanje (digitalni marketing).