FISKALNI UREĐAJI

Fisklani uređaji po najpovoljnijim cenama u Beogradu! Pred vama je otvaranje firme, ili vam je potrebna nova fisklana kasa? Ako se pitate gde u Beogradu kupiti fiskalnu kasu? Zanima vas možda polovna fiskalna kasa ili fisklani štampač? Brine vas zamena postojeće fiskalne kase za novu fiskalnu kasu ili fiskalni štamač? Potrebna vam je fiskalizacija odnosno defiskalizacija fiskalne kase? Očekuje vas ubacivanje artikala u kasu? Potreban vam je ovlašćeni servis za fisklane kase? Potreban vam je tehnički pregled fiskalne kase?

FISKALNI UREĐAJI HCP

 

Fisklani uređaji BoX4IT – pravi odgovor na sva vaša pitanja! Tačno je da smo novi ovlašćeni servis fisklanih kasa. Ali se sa vama preko servisa Orcinus ORKA DOO znamo već dvadeset i više godina. Orcinus ORKA DOO neće prestati da postoji ali se više neće baviti prodajom i servisiranjem fisklanih uređaja. Zato smo tu mi da vam kao njeni bivši serviseri ponudimo veliki izbor fiskalnih kasa, odnosno fiskalnih štampača. Kase štampači, fiskalizacija i defiskalizacija, servisiranje i tehnički pregledi fiskalnih uređaja. Baterije za fisklane kase, fioka za novac, barkod čitač

Jesmo novi na tržištu kada su u pitanju fisklani uređaji, ali iza nas je dugogodišnje iskustvo i saradnja sa renomiranim proizvođačima (HCP i GENEKO) čiji vam kompletan asortiman fiskalnih kasa odnosno štampača možemo ponuditi uz najpovoljnije cene u gradu.

Stručnost i brzina su vrline kojima se ponosimo, a pored prodaje fiskalnih urđaja, odnosno dodatne opreme nudimo vam i sve druge prateće usluge za vaš novi ili postojeći biznis.  Detaljnije o njima pogledajte u našem cenovniku.

Kod nas možete kupiti i fiskalizovati fikslane uređaje još jendog renomiranog proizvođača INT Raster-a. Fiskalni uređaji INT Rasterfiskalne kase i fiskalni štampači modernog dizajna, kompaktnih dimenzija i visokog kvaliteta koji s emogu primeniti u svim sektorima privrede.  Jedna od glavnih karakteristika svih INT Raster fisklanih uređaja  je velika izdržljivost zbog koje imaju širok spektar primene.

 HCP fiskalni uređaji    Geneko fiskalni uređaji  INT Raster fiskalni uređaji