eFiskalni uređaji Teron

Softver/Hardver

eFiskalni uređaji Teron i softverska rešenja kompanije Teron za novi model eFiskalizacije predstavljaju široku paletu gotovih, sertifikovanih  proizvoda kao i modularnih komponenti koja se jednostavno implementiraju u vaš biznis ili na kojima pak možete izgraditi vaša sopstvena rešenja ili integrisati sa postojećim softverskim i hardverskim rešenjima.

Pouzdano 100%

Kvalitetno 100%

Funkcionalno 100%

Povoljno 100%

image
image

eFiskalizacija – TERON rešenja koja imamo u ponudi:

TERON PHONE/TABLET Android je sertifikovano Android ESIR+LPFR “sve-u-jednom” rešenje za elektronsku fiskalizaciju. Ovo rešenje se sastoji od sertifikovanog softverskog lokalnog procesora fiskalnih računa, odnosno ESIR-a, koji su razvijeni na modernim tehnologijama i potpunosti u skladu sa propisima i preporukama Poreske uprave Republike Srbije, i koji rade na Android OS (verzije novije od 8.0). Ovo rešenje se odlikuje robustnostnošću, brzinom rada i minimalnim zahtevima za resursima. Možete ga koristiti na bilo kom mobilnom telefonu koji ima “TYPE C” konektor za punjenje… Teron PHONE/TABLET Android LPFR +ESIR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

Telpo TPS 900 Android je sertifikovano Android ESIR+LPFR “sve-u-jednom” rešenje za elektronsku fiskalizaciju. Sastoji se od POS Telpo TPS 900 terminala sa ugrađenim štampačem računa, čitačem pametnih kartica za (integrisani čitač za bezbedonosni element) komunikaciju sa Poreskom upravom, veliki (5.5”) touch-screen ekranom, 4G i WiFi internetom, barcode čitačem i baterijom za samostalni rad… Teron Android LPFR +ESIR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

Sunmi D2 Mini

Sunmi D2 Mini Android je sertifikovano Android ESIR+LPFR “sve-u-jednom” rešenje za elektronsku fiskalizaciju. Sastoji se od POS terminala sa veoma kvalitetnim integrisanim štampačem računa, čitačem pametnih kartica za (integrisani čitač za bezbedonosni element) komunikaciju sa Poreskom upravom, veliki (10”) touch-screen ekranom, 4G i WiFi internetom, barcode čitačem i ekranom za kupca… Teron Android LPFR + ESIR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

Teron Windows LPFR + ESIR

TERON Windows LPFR + ESIR je sertifikovano ESIR+LPFR je “sve-u-jednom” rešenje za elektronsku fiskalizaciju. Ovo rešenje se sastoji od sertifikovanog softverskog lokalnog procesora fiskalnih računa, odnosno ESIR-a, koji su razvijeni na modernim tehnologijama i potpunosti u skladu sa propisima i preporukama Poreske uprave Republike Srbije. Ovo rešenje se odlikuje robustnostnošću, brzinom rada i minimalnim zahtevima za resursima. Možete ga koristiti na bilo kom računaru… Teron Windows LPFR + ESIR rešenje je akreditovano od strane Poreske Uprave Republike Srbije.

Teron LPFR je sertifikovani softverski lokalni procesor fiskalnih računa razvijen na modernim tehnologijama i potpunosti u skladu sa propisima i preporukama Poreske uprave Republike Srbije. Osim sertifikovanog softverskog LPFR-a, nudimo vam i sertifikovani  ESIR koji takođe može da radi na Linux, Windows ili Android operativnim sistemima, samostalno ili u kooperaciji sa vašim ESIR-om.