BoX4IT TIM

Tim iskusnih inženjera, dizajnera, marketara i servisera računara i fiskalnih uređaja. Dostupni smo i posvećeni svojim klijentima 24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Poslednjih par godina smo dosta učili, vredno radili i prikupljali dragoceno iskustvo. Servisirali smo i prodavali računare i fiskalne uređaje. Dizajnirali smo, izrađivali i održavali web sajtove, bavili se digitalnim marketingom. Projektovali, puštali i održavali LAN mreže. Posle par godina rada u drugim kompanijama, rešili smo da pokrenemo svoju priču. Okupili smo se i stvorili jedan vredan i iskusan tim, BoX4IT tim! Ideja našeg tima je da vam ponudi sve IT suluge na jednom mestu!

Stefan Milošević

Co-founder & COOMaster inženjer elektrotenike i računara sa više od 10 godina iskustva u IT sektoru. Dugogodišnje iskustvo na polju održavanja fiskalnih uređaja.

Aleksandar Radović

Co-founder & IT KonsultantMaster informacionih tehnoligija,mrežni inženjer sa više od 10 godina iskustva u IT i sektoru.

Nenad Pavlović

CO-Founder, CMO & KAMMaster menadžmenta informacionih sistema, CCNA mrežni inženjer sa više od 10 godina iskustva u IT i sektoru marketinga.

WEB DIZAJN

Web dizajn se može definisati i kao proces rađanja ideja, idejnih rešenja i njihovog estetskog uređivanja i postavljanja u celinu zvanu web sajt, a sve u cilju pronalaženja novih potencijalnih klijenata i korisnika i njihovog lakog i jednostanog snalaženja prilikom pregleda sadržaja na pomenutom web sajtu. Ako ste ovde, znači da ste nas pronašli. Ako ste lako snašli na našem web sajt-u, javite se da i vama dizajniramo i napravimo jedan!

IZRADA WEB SAJTOVA

Detaljno analiziramo vaš biznis i vašu konkurenciju, dizajniramo, pravimo i po potrebi održavamo moderan i funkcionalan web sajt. HTML, CSS, PHP, WordPress, Shopify, SEO.

BoX4IT BLOG

Potrudićemo se da vam kroz nekoliko tekstova objasnimo sve o fiskalnim uređajima. Pokušaćemo da vam kažemo nešto više o računarima, LAN mrežama i tehničkim sistemima zaštite. Tu su naravno i web sajtovi, digitalni marketing, kao i mnoge druge zanimljive teme vezane za polje IT-ja.

February 3,2022

Šta je eFiskalizacija? Šta je eFiskalizacija? Od 01.10.2021. godine obveznik fiskalizacije na portalu Poreske uprave ePorezi popunjava prijavu svojih poslovnih prostora i poslovnih prostorija. Rok za prelazak na novi model je 30.04.2022. godine. eFiskalizacija osnovni pojmovi: Svaki fiskalni uređaj će se sastojati od elemenata čiju upotrebu odobrava Poreska uprava. Ti elementi su: – bezbednosni element […]

May 12,2020

Domen i web hosting  – šta je šta i šta treba da znate? Šta je domen? Ukoliko planirate da pokrenete blog, ili vam treba web sajt za firmu, domen i web hosting su dva faktora koja jednostavno ne možete, ali isto tako ne smete zaobići! Domen je najprostije rečeno vaše ime i prezime na internetu. […]

March 31,2020

Zdravo svima, Besplatna daljinska popravka računara! Za sve koji nas ne poznaju mi smo BoX4IT,  mala IT firma sa Zvezdare koja se bavi prodajom i održavanjem raznih IT uređaja i sistema. Ipak, cilj ovog teksta svakako nije prezentacija naših usluga, već naša velika želja da probamo da damo mali doprinos u borbi protiv korona virusa […]