Zdravo svima, Besplatna daljinska popravka računara!

Za sve koji nas ne poznaju mi smo BoX4IT,  mala IT firma sa Zvezdare koja se bavi prodajom i održavanjem raznih IT uređaja i sistema. Ipak, cilj ovog teksta svakako nije prezentacija naših usluga, već naša velika želja da probamo da damo mali doprinos u borbi protiv korona virusa i pokušamo da vam bar malo pomognemo u ovoj teškoj situaciji koja je zadesila našu dragu Srbiju, odnosno svet u globalu.

Mi smo novi na tržištu. Još nismo proslavili ni svoj prvi rođendan. Nismo u mogućnosti da doniramo sredstva za kupovinu respiratora i druge medicinske opreme koja je Srbiji u ovom trenutku neophodna. Dugo smo razmišljali šta možemo da uradimo i došli smo na ideju da svoj doprinos u borbi protiv korone damo tako što ćemo svojim sugrađanima ponuditi besplatnu daljinsku tehničku pomoć u popravljanju vaših kućnih računara ili laptopova. Prostije rečeno, kod nas vas čeka besplatna daljinska popravka računara!

Besplatna daljinska popravka računara

Dakle ukoliko imate problema na svojim računarima koji se mogu rešiti daljinskim putem, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona na kraju ovog teksta.

Za našu potencijalnu intervenciju potrebno je da na svom računaru imate instaliran jedan od sledeća tri programa:

TeamViewer

UltraViewer

AnyDesk

Ukoliko ih nemate instalirane, možete ih preuzeti na gore navedenim linkovima.

Preko jednog od ova tri programa, daljinski vam možemo instalirati ili popraviti program za gledanje filmova, puštanje muzike ili recimo neku od platformi za daljinsko praćenje predavanja. Takođe možemo proveriti status vašeg antivirusnog programa i podići nivo sigurnosti vašeg računara. Neće biti problem ni da vam pokažemo kako da kreirate e-mail adresu, odnosno nalog na Skype-u ili Facebook-u.

Želimo da vam omogućimo da vreme kod kuće učinite zanimljivijim uz neki dobar film, neku veselu pesmu, pisanje maila ili video poziv sa prijateljima.

Brojevi telefona na koje nam se možete javiti su 066/556-3073 i 067/7206-8305.  Zbog naših obaveza prema klijentima sa kojima radimo nismo u mogućnosti da vam budemo dostupni 24h dnevno, ali smo uspeli da za vas izdvojimo ukupno 4h  svakog dana. Možete nas kontaktirati u terminima ujutru od 11 do 13h, odnosno uveče od 17 do 19h.

Moramo da napomenemo da nemamo kol centar, pa vas molimo za razumevanje u slučaju zauzetosti navedenih brojeva telefona.

Budimo jaki i solidarni. Ostanimo kod kuće!

Vaš BoX4IT!